LED House OÜ missioon, visioon ja väärtused

Saa meiega lähemalt tuttavaks ja loe rohkem meie missiooni, visooni ja väärtuste kohta. :)

MISSIOON
LED House OÜ missiooniks on väärtustada igat klienti, pakkudes talle parimat valguslahendust mõistliku hinna eest.

VISIOON
Meie visiooniks LED House OÜ-s on pakkuda kõikehõlmavat ja sõbralikku klienditeenindust. Oleme veendunud, et kliendi rahulolu on meie edu alus, seega läheneme igale kliendile personaalselt ja võtame arvesse tema individuaalseid soove ja vajadusi.

Meie meeskond on tõeliselt paindlik ja tulemustele orienteeritud. Oleme valmis kohanema erinevate olukordadega, et tagada parim võimalik teenindus igas olukorras. Meie professionaalsed teadmised ja oskused võimaldavad meil anda head nõu ning leida kliendi vajadustele parimad lahendused.

Lisaks kõrgekvaliteedilisele teenindusele väärtustame ka suhteid oma klientidega. Hindame loodud ja loodavaid kliendisuhteid, sest teame, et rahulolevad kliendid jagavad hea sõna meie kohta ning aitavad meil leida tee uute klientideni. Meie jaoks on iga klient eriline ja me pühendume sellele, et luua usaldusväärne ja pikaajaline koostöö.

LED Housikad naudivad ka head nalja ning üksteise seltskonda. Meie meeskond on omavahel tihedalt seotud ja toetab üksteist, mis kajastub ka meie suhtumises töösse. Soovime, et meie kliendid tunneksid end hästi ning naudiksid kogu protsessi alates esimesest kohtumisest. Oleme uhked oma meeskonna ühtsuse ja hea huumorimeele üle, sest see kajastub ka meie teeninduskvaliteedis.

VÄÄRTUSED
  • Iseseisvus
  • Vabadus ja valikuvabadus
  • Eneseteostus
  • Koostöö/toetus
  • Loovus/loomine
  • Eneseareng/kasv
  • Kohusetundlikkus/usaldusväärsus
Kliki siia ja saa rohkem LED Hose OÜ kohta teada

Meie veebisait kasutab küpsiseid parema kasutuskogemuse võimaldamiseks

Luba kõik küpsised

Loe lisaks: Isikuandmete töötlemine